020 705 13 77 mc@faasaccountants.nl

voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het maken van efficiencyslagen

Kies voor FAAS, de professionele accountant voor de sector Kunst- en cultuur

Bent u een ondernemer in Noord- of Zuid Holland en bent u op zoek naar een professionele accountant? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

De kunst- en cultuursector heeft te maken met een moeilijke periode, de inkomsten dalen en de subsidiemogelijkheden nemen af. De overheid is van mening dat deze sector minder afhankelijk dient te zijn van de overheidssubsidie.

Met onze jarenlange ervaring, meer dan 25 jaar, in deze sector kunnen uw bedrijfsvoering optimaliseren en ervoor zorgdragen dat uw versneld efficiencyslagen maakt.

Wij begeleiden u graag bij het verhogen van uw draagkracht door continue (24/7) inzicht te verschaffen in uw liquiditeiten, te verwachten liquiditeiten en financiƫle prestaties. Naast tijdige online managementinformatie is ook een goede begrotingsbewaking voor uw organisatie van belang. Deze bewaking wordt bij de terugkoppeling van de realisatie meegenomen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waarin u goed in bent, namelijk het ondernemen. Daarnaast geven wij u tips en adviezen waar u echt behoefte aan heeft.

Verder kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het inrichten van uw boekhouding of projectadministratie, het opstellen van uw tussentijdse rapporten, het opstellen of controleren van uw jaarrekening en subsidieverantwoordingen . Ook specifieke zaken rondom de begeleiding bij de aanvraag van een subsidie voor uw organisatie bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u kosten besparen met goede afspraken en toch advies op maat? Bel of mail ons.