020 705 13 77 mc@faasaccountants.nl

voor een resultaatgerichte aanpak van de bedrijfsactiviteiten

Kies voor FAAS, de professionele accountant  voor productie en handelsbedrijf

Bent u een ondernemer en heeft u een productie of handelsbedrijf in Noord- of Zuid Holland en bent u op zoek naar een professionele accountant? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij begeleiden u graag bij het verhogen van uw draagkracht door continue (24/7) inzicht te verschaffen in uw liquiditeiten, te verwachten liquiditeiten en financiële prestaties.

Naast tijdige online managementinformatie is ook een goede winstgevendheid voor uw organisatie van belang. Deze bewaking wordt bij de terugkoppeling van de realisatie meegenomen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waarin u goed in bent, namelijk het ondernemen. Daarnaast geven wij u tips en adviezen waar u echt behoefte aan heeft. Van belang is een tijdige, steeds weerkerende resultaatanalyse waaruit duidelijk de ontwikkelingen op het gebied van de marge en kostprijs blijken zodat u op duurzame wijze uw bedrijf laat groeien.

Verder kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het inrichten van uw boekhouding, projectadministratie, voorraadbeheersing, personeelszaken, het opstellen van uw tussentijdse rapporten, het opstellen of controleren van uw jaarrekening  en bij uw belastingaangifte. Ook specifieke zaken rondom bedrijfsadvies, belastingadvies, bedrijfsopvolging en begeleiding van uw keuze van rechtsvormen kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u kosten besparen met goede afspraken en toch advies op maat? Bel of mail ons.