020 705 13 77 mc@faasaccountants.nl

voor het op scherp zetten van uw organisatie

Kies voor FAAS, de professionele accountant  voor dienstverlenende organisaties

Bent u een ondernemer die actief is in dienstverlening in Noord- of Zuid Holland en bent u op zoek naar een professionele accountant? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij begeleiden u graag bij het verhogen van uw draagkracht door continue (24/7) inzicht te verschaffen in uw liquiditeiten, te verwachten liquiditeiten en financiële prestaties.

Naast tijdige online managementinformatie is ook een goede winstgevendheid voor uw organisatie van belang. Deze bewaking wordt bij de terugkoppeling van de realisatie meegenomen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waarin u goed in bent, namelijk het ondernemen. Daarnaast geven wij u tips en adviezen waar u echt behoefte aan heeft.

Het draait bij u om een lage overhead, een inzichtelijke urenregistratie en snelle feedback per project. Zodat u op duurzame wijze uw bedrijf laat groeien en tijdig kan ingrijpen in de uitvoering van de projecten. Ook een goede afstemming tussen de realisatie van projecten/omzet en human resource management  is een onderdeel dat door ons niet verwaarloosd wordt. Deze afstemming komt terug bij de inrichting van de systemen en de feedback aan de manager.

Verder kunnen u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het inrichten van uw boekhouding, het opstellen van uw tussentijdse rapporten, het opstellen of controleren van uw jaarrekening  en bij uw belastingaangifte. Ook specifieke zaken rondom bedrijfsadvies,  bedrijfsopvolging en begeleiding van uw keuze van rechtsvormen kunnen wij u van dienst zijn.

Wilt u kosten besparen met goede afspraken en toch advies op maat? Bel of mail ons.