020 705 13 77 mc@faasaccountants.nl

voor het voldoen aan de procedures en criteria van het CBF en de ANBI

Kies voor FAAS, de professionele accountant voor fondsenwervende instellingen (CBF)

Bent u bestuurder van een fondsenwervende instelling in Noord- of Zuid Holland en bent u op zoek naar een professionele accountant? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij begeleiden u graag bij het verhogen van uw draagkracht door continue (24/7) inzicht te verschaffen in uw liquiditeiten, te verwachten liquiditeiten en financiële prestaties.

Naast tijdige online managementinformatie is ook een goede begrotingsbewaking voor uw organisatie van belang. Deze bewaking wordt bij de terugkoppeling van de realisatie meegenomen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw organisatie. Daarnaast geven wij u tips en adviezen waar u echt behoefte aan heeft.

Verder kunnen wij u helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen, het inrichten van uw boekhouding, het opstellen van uw tussentijdse rapporten, het opstellen of controleren van uw jaarrekening. Ook specifieke zaken rondom de begeleiding bij de aanvraag van een CBF-keurmerk voor uw organisatie of voor advies op het gebied van ANBI bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u kosten besparen met goede afspraken en toch advies op maat? Bel of mail ons.