020 705 13 77 mc@faasaccountants.nl

Wij helpen uw onderneming groeien!

 

flexibel, persoonlijk, toegewijd en realistisch

voor middelgrote en kleine bedrijven (MKB)

Over ons

 

WERKWIJZE

Wij bereiden u graag bij uw besluitvormingen, daarom kunt u ons gedurende het gehele jaar via e-mail of telefoon benaderen als u ons nodig heeft. Als u ons niet benadert dan zullen wij u op jaarbasis minimaal vier keer benaderen om te vragen hoe het gaat en om uw behaalde financiële resultaten te bespreken. Wij geloven in prestatiemeting, daarom vinden wij het van belang om continue met u te sparren. Een jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting betreffen slechts verantwoordingen over het verleden, voor ons is uw toekomst hetgeen ons in het bijzonder interesseert. Wij hebben ook een netwerk van specialisten, zoals juristen en fiscalisten, waar we continue mee sparren zodat wij u optimaal kunnen ondersteunen. In geval het nodig is kunt ook U van hun diensten gebruik maken.

Wij zijn aangesloten bij het NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie  van Accountants)  en het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten).

De kwaliteit van onze diensten voldoet aan de hoogste eisen.

 

PRESTATIES

Met FAAS zult u beter presteren en continue verbeteren doordat wij u bijstaan om uw liquiditeitsprestaties zichtbaar te maken.  Wij begeleiden u graag bij het verhogen van uw draagkracht door continue (24/7) inzicht te verschaffen in uw liquiditeiten, te verwachten liquiditeiten en andere financiële prestaties. Hierdoor kunt u zich volledig richten op hetgeen waarin u goed in bent, namelijk het ondernemen. Daarnaast geven wij u tips en adviezen waar u echt iets aan heeft.

 

ONLINE

Wij werken met online boekhoudingen zoals Exact Online, Account View, Twinfield, Imuis, Reeleezee etcetera. Hierdoor kunnen wij u ook op afstand goed van dienst zijn. Daarnaast is er met u – afhankelijk van uw behoefte – persoonlijk contact. Waar mogelijk maken we gebruik van geautomatiseerde tools. Alle systemen zijn in staat om een integrale registratie te bieden, zodat er geen nodeloze energie verloren gaat aan het afstemmen van zaken. Door onze werkwijze zijn we bij uitstek een online accountant, onze werkwijze is volledig digitaal.

 

VASTE PRIJS

Wij hanteren géén uurtarieven, wij werken op basis van een vooraf afgesproken vaste maandprijs. Hierdoor betaalt u niet, zoals bij veel andere kantoren,  voor incidentele contacten zoals e-mails, brieven en of telefonische contacten.

 

Wilt u kosten besparen met goede afspraken en toch advies op maat? Bel of mail ons.